<
>
Koszyk (0)
Brak produktów w koszyku.
WRÓĆ DO ZAKUPÓW

Jak zrobić bitą śmietanę z wosku sojowego?

29,00 zł
W KOSZYKU :)
DODAJ DO KOSZYKA

Czy wiesz, że świece imitujące żywność, choć zakazane w sprzedaży, nadal możesz tworzyć dla własnej przyjemności? Teraz masz okazję nauczyć się, jak samodzielnie przygotować idealną, puszystą bitą śmietanę z wosku sojowego – efektowną i niezwykle satysfakcjonującą w tworzeniu.

W tym mini e-booku:

  • Poznasz krok po kroku, jak stworzyć perfekcyjną strukturę bitej śmietany.
  • Dowiesz się, jakie materiały i narzędzia będą Ci potrzebne, aby osiągnąć najlepszy efekt.
  • Otrzymasz dostęp do video, w którym pokazuję proces przygotowywania bitej śmietany.

Kwestie techniczne:

Po zakupie otrzymasz e-mail z potwierdzeniem zakupu.

Jak środki zostaną zaksięgowane(w niektórych przypadkach cały proces trwa do 15 minut) otrzymasz drugi e-mail z możliwością pobrania pliku. 

Jeśli wystąpi problem napisz na kontakt@soy.com.pl

E-book do pobrania w formacie PDF.

E-book wygasa po roku, limit pobrań dla jednego zamówienia:10. Najlepiej pobrać i zapisać pliki od razu na dysku.

 

Odstąpienie od umowy-produkty cyfrowe

Zgodnie z art Art. 38. ust. 13  prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje konsumentowi w odniesieniu do umów o dostarczanie treści cyfrowych, które nie są zapisane na nośniku materialnym, jeżeli spełnianie świadczenia rozpoczęło się za wyraźną zgodą konsumenta przed upływem terminu do odstąpienia od umowy i po poinformowaniu go przez przedsiębiorcę o utracie prawa odstąpienia od umowy

 



Newsletter
Bądź na bieżąco i zamów newsletter.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Newsletter
Bądź na bieżąco i zamów newsletter.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Akceptuję